Beste relatie,

Op dit moment hebben we allemaal in meer of mindere mate te maken met de COVID-19 uitbraak. Gelukkig heeft het Coronavirus geen invloed op de dienstverlening van ‘t Hoentje & Van der Zalm. Ook het uitvoeren van verhuizingen en opslaan van uw goederen zullen zonder problemen door gaan. Naar aanleiding van de laatste ontwikkelingen en adviezen, hebben wij de volgende maatregelen genomen:

•  ‘t Hoentje & Van der Zalm blijft bereikbaar via e-mail en telefoon. Klanten worden uitsluitend op afspraak bezocht.
•   Mocht u een afspraak met ons hebben gepland voor een offerte bezoek, maar wilt u geen fysiek contact? Dan zetten wij onze afspraak telefonisch en/of per mail met u voort.
•   Personeel met verkoudheid, koorts en/of andere verschijnselen zullen niet worden ingezet. Dit om uw gezondheid te beschermen tijdens de verhuizing/opslag van uw goederen.

Thuis vanwege corona, maar wel plannen voor een taxatie voor uw verhuizing? Dan kunt u bij ‘t Hoentje & van der Zalm kiezen voor een videotaxatie.

Wij verwachten op deze manier onze dienstverlening voort te kunnen zetten. Bij eventuele nieuwe ontwikkelingen, houden wij u per mail op de hoogte. Uiteraard zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar via mail en telefoon.

Wij hopen u zo voldoende geïnformeerd te hebben.
‘t Hoentje & Van der Zalm
info@hoentje.nl
0174-267000

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan.

 

Videotaxatie

videotaxatie