Ervaringen van anderen

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Teken het gastenboek

Marlies Morien Mecgerritsen@hotmail.com 10-09-2014
De service was boven verwachting! Als ik een cijfer zou moeten geven... Een 10! Snel, vriendelijk en beleefd en enorm klantgericht. Ik zal jullie bedrijf aan iedereen aanraden!!
van Veldhoven veldjes@kabelfoon.nl 05-09-2014
Vandaag zijn mijn moeders spullen op zeer professionele wijze verhuisd door drie heren van T Hoentje&van der Zalm. Rust kennis en vol bewondering hoe alles in de auto een plekje kreeg . Ze maken de klus ook af totdat alles hangt en staat en weer is aangesloten. Compliment.
Pippa pippad272@hotmail.com 30-06-2014
Moving is always a stressful time but the effort and consideration shown by this moving company helped make this a much calmer experience. From my first meeting with the company representative I knew my furniture and belongings would be in good hands.

All my questions were answered and nothing was too much trouble. As we were moving to a smaller property, boxes were delivered early to me so I could start to rationalize my things. Pack up was carried out extremely efficiently and Rene, Chris, Kok and the rest of the crew are a real credit to the company. Moving day as equally as efficient and it was amazing to watch our goods going out the window into the van! This really reduced the likelihood of damage to walls etc if men had been waling up and down the stairs.

Moving to a smaller property raised issues that were handled with no fuss - furniture that was loaded into the van intact had to be dismantled on site to get to its new location. Everything was reassembled quickly and correctly with no complaints. Now unpacked, everything has arrived intact and there has been no damage to the paintwork or walls in the new home.

Thank you so much for a great job. I will certainly use your company again (although I pray it won't be for quite a while!!).

Highly recommend this company for all your moving needs.
Platteel platteni@hotmail.com 30-06-2014
Wij zijn zeer tevreden over de verhuizing met 't Hoentje. De hele operatie verliep in een ontspannen aangename sfeer, maar tegelijkertijd werd er hard en professioneel doorgewerkt. Het inladen verliep snel en soepel. Op het nieuwe adres is alles ook weer vlot uitgeladen en op zijn plaats gezet. We hadden veel kwetsbare en breekbare spullen, maar er is absoluut niets gebroken of beschadigd. Hulde!
Tom Gevers trgevers@gmail.com 08-06-2014
De eerste kennismaking met de medewerker van 't Hoentje & van der Zalm was prettig. Duidelijke afspraken en bevestiging per mail. Op afgesproken datum en exact op tijd stonden ze met 5 man voor de deur. Met recht (vakkundig) inpakken en wegwezen naar de opslag. Compliment voor plezierige sfeer en ontspannen verhuizing. Kort om: een aanrader is deze verhuizer zeker!!
Marga margaks@icloud.com 02-06-2014
'T Hoentje & van der Zalm heeft op prima wijze de verhuizing verzorgd van mijn 86-jarige moeder. De intake was heel prettig, de informatie duidelijk en de prijs alleszins redelijk. Ook werden de gemaakte afspraken snel en goed vastgelegd in een duidelijke offerte die op hele korte termijn werd gemaakt. De verhuiskaarten kregen we gratis en de verhuisdozen waren in ruim voldoende mate direct verkrijgbaar. Allemaal uitstekend verzorgd! Op de dag zelf was er een prettige sfeer en werd en rustig maar efficint gewerkt. Absoluut een aanrader!
gerda gerdah@gmail.com 21-04-2014
Op de dag dat ik verhuisd ben werd n van de liften in het flatgebouw gerepareerd. Toen ik zei dat ik mee daar wat zorgen om maakte werd er geroepen; "het komt goed mevrouw!"

Precies de opmerking die je graag hoort. Het kwam goed! Ze werkten allemaal rustig maar gestaag door. Niks geen gestress; bedankt!
Max en Dily van Huet Maxendilvanhuet@hetnet.nl 13-12-2013
Keurige nette jongens. werken rustig doch goed door. Ze denken mee, en als ze het huis verlaten is alles in orde!! Zeker een aanrader, en zullen indien nodig zeker weer gebruik van hun diensten maken. We zijn zeer tevreden over de totale aanpak.
Loes en Wim Zegers zegers36@planet.nl 12-11-2013
6 november jl. stond onze verhuizing vanuit Bergschenhoek gepland en in plaats van stressvol werd deze verhuizing een echt feestje. Wat een topbedrijf. Direct na aankomst werd de situatie in ogenschouw genomen, de verhuizers stelden zich allemaal voor en gingen meteen voortvarend aan de slag. Alles werd tot in de puntjes geregeld mede door toedoen van dit topteam. Wij waren erg tevreden en zien met genoegen op deze verhuizing terug.
de Lange pgl@casema.nl 25-10-2013
De verhuizing ging grandioos, de jongens kwamen binnen en stelde zich beleefd aan ons voor, Daarna keken ze wat er mee moest, kasten en bedden werden netjes met beschermfolie behandeld en voor we er erg in hadden waren ze klaar met in laden en gingen we naar het nieuwe adres om alles weer uit te laden. ze zetten alles netjes op hun plaats die we aanwezen.

 
1-10 van de 45
Volgende pagina >>

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan