Ervaringen van anderen

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Teken het gastenboek

Yvette ymeinesz@ziggo.nl 02-10-2013
ECHT SUPER tevreden ben ik over 't Hoentje & van der Zalm. Van A tot Z was alles goed geregeld. Alle dozen en meubels zaten in ander-half uur tijd al in de wagen. Verhuizen is best wel pittig, maar met 't Hoentje & van der Zalm gaat het allemaal van een leien dakje.
Anita van Bentum anitaenmarcel@kpnmail.nl 09-09-2013
Twee weken geleden verhuzing voor ons verzorgt, iedereen was erg meedenkend dit was een zeer prettige ervaring.

We werden totaal ontzorgd.

volgende keer zeker weer !

Bedankt
Visser rattan@casema.nl 22-07-2013
Fantastisch verhuisbedrijf. Zeer deskundig en bijzonder aardige mensen. De prijs viel reuze mee. Aan te bevelen.
van Hasselt myrtthin@gmail.com 26-05-2013
In mei 2013 kreeg ik kort voor een gewenste verhuisdatum contact met 't Hoentje&vanderZalm. Nog geen 8 dagen tussen eerste telefoontje en de verhuizing zelf pikten de heren het allemaal soepel op. Van n naar meer adressen over verschillende steden en provincies? Geen punt. Antiek? We zullen voorzichtig zijn. Vanwege spoed gingen de bevestigingen en beschrijvingen allemaal via mail.

Keurig op tijd op de dag zelf, rustig ingepakt en ingeladen. En met grote snelheid en keurige service is alles afgeleverd waar dat gevraagd was.



Dus van harte aanbevolen!
w.Bakker wbakker@shg.nl 29-04-2013
Bedankt voor de prettige en vooral nog menselijke wijze waarop ik met jullie heb samengewerkt voor een cliente van mijn praktijk.

Wilfred.
Nisha Phull nphull@yahoo.com 20-04-2013
Beste verhuizers,



Bedankt voor jullie deskundigheid en snelle verhuizing afgelopen donderdag 18 april 2013.

De verhuislift is electrisch waardoor ook snel op te bouwen. De verhuizers zijn deskundig en weten ook hoe ze moeten tillen, heel belangrijk! Er was een leerling verhuizer mee die de aanwijzingen goed oppikte. Al met al een verhuisbedrijf die ik zou aanraden bij anderen!



groet Nisha
Fam. Blok blokuna65@ziggo.nl 06-02-2013
j.l. december zijn wij verhuisd in Zoetermeer door verhuisbedrijf 'T Hoentje & van der Zalm.

Langs deze weg willen wij de verhuizers bedanken, wij zijn zeer tevreden klanten. De verhuizing is vlot verlopen.

De heren waren zeer beleefd en hulpvaardig. Mijn man was enkele dagen vr de verhuizing behoorlijk ziek geworden, waardoor hij het liefst op bed lag. Omdat het lossen lang duurde (de verhuiswagen kon toen nog niet bij ons huis komen) hebben de heren alvast een matras naar boven gebracht zodat mijn man kon gaan liggen. Wij reageren nu pas mede door het feit dat mijn man ziek was en nog steeds aan het herstellen is.

Er is niets beschadigd of gebroken.

Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen bij familie, vrienden en kennissen.

Onze hartelijke dank voor de goede afhandeling van zaken.

Met vriendelijke groet,

Fam. Blok.
Kitty kittyjorgen@gmail.com 24-11-2012
Uitstekende service van dit bedrijf.

In slechts 3 uur al mijn spullen verhuisd, met grote voorzichtigheid en professionaliteit. Nette beleefde jongens die rustig ,doch snel, hun werk doen.

Kies de volgende keer weer voor ze, daar ze prijsmatig ook goed zijn! Chapeau!!
H.M Mulder-Nolet nicole.m@concepts.nl 26-11-2012
Beste verhuizers, Bedankt voor het goeie werk! We zijn heel tevreden en het ging ontzettend snel , wat werken jullie snel en netjes. Wat een service en geweldige soepele verhuizing. Een eerlijke Verhuizer die iets heeft gevonden waarvan wij niets wisten omdat het verstopt zat, en hij kwam het netjes en verrassend ons een goede dag bezorgen. We vonden het heel fijn dat er nog eerlijke mensen zijn in de huidige maatschappij. Nog bedankt voor alles en als we ooit weer iets hebben zullen we zeker jullie weer in schakelen. Hopen dat jullie nog een prettige terug reis hadden en niet te veel in de file.

Jullie waren geweldig en snel.

Prettige dagen verder.

Vriendelijke groeten,

Mulder

Hans Stans en Judi Krook judi-rotterdam@hotmail.com 22-10-2012
Vrijdag 19 oktober 2012 zijn wij verhuisd door 't Hoentje & van der Zalm. Wij hebben dit als zeer prettig ervaren, alles is geheel perfect gegaan. Deze jongens werken heel nauwkeurig, alle grote meubels heel goed verpakt, zelfs onze glazen tafels ( 1 x van 2 meter bij 1 meter)is helemaal goed gegaan. Het zijn hele aardige jongens echt geweldig!!!. Mochten we ooit in de toekomst weer gaan verhuizen dan zullen we zeer zeker weer gebruik maken van 't Hoentje. Wij raden u ook aan om voor 't Hoentje & van der Zalm te kiezen. Wij hadden ook een offerte via een ander bedrijf gedaan en het scheelde 500,00 in ons voordeel.



Hans & Judi
<< Vorige pagina
11-20 van de 45
Volgende pagina >>

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan