Ervaringen van anderen

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Teken het gastenboek

c. koppert mkoppert@gmail.com 04-10-2012
Professioneel bedrijf. Snelle services en erg behulpzaam. Alles is netjes en snel verlopen. Zeer aan te raden!
cbs De Kameleon alwinl@cbsdekameleon.nl http://www.cbsdekameleon.nl 08-07-2012
Donderdag 5 juli zijn wij verhuisd naar een tijdelijk onderkomen i.v.m. een grondige renovatie van ons schoolgebouw. Stipt om 7.30 uur waren de verhuizers aanwezig en gingen direct aan de slag. Ben zeer tevreden over de manier van werken van de verhuizers. Ze zijn heel vriendelijk en hebben alles keurig netjes verhuisd. Dit bedrijf is een aanrader! Wij zullen ze medio oktober weer zien wanneer wij terug verhuizen!
M.W.Tetteroo william_tetteroo@ziggo.nl 23-04-2012
Aan de lezers.

Op 22 feb heb ik mijn spullen tijdelijk op laten slaan door 't Hoentje&v/d Zalm. Zij hebben op 21 feb 2012 eerst voor mij ingepakt dit is vlot en heel goed verlopen. Op 22 feb vond het opslaan plaats. Met alle zorg en voorzichtigheid. Terwijl zij bezig waren kreeg ik een ongeval voorbij de vrachtwagen en brak hierbij twee benen. De verhuizers schoten direct te hulp met het bellen van 112 en dekens voor mij lichaam. De hele verhuizing werd tijdelijk stil gelegd en in die tijd hebben de boy's voor mij gezorgd en mijn vrouw gesteund. Pas toen een familielid ter plekke was en ik met de ambu naar het ziekenhuis ging zijn zij weer door gestart met de verhuizing. Twee dagen erna is onze inboedel weer zonder schade op de plek terug gezet.Na twee weken kreeg ik van 't hoentje een beterschap kaart. Kortom hulde voor de netheid service en kwaliteit voor 't Hoentje en het personeelGroeten William Tetteroo te Rijswijk

W. van Ringelesteijn freewilly355@hotmail.com 04-03-2012
SUPER-SUPER en nog eens SUPER.

Dit bedrijf is een echte aanrader voor een ieder die gaat verhuizen. Geweldige mannen en ook belangrijk ivm de stress waar je op zo'n dag in zit, gezellig! Ik had diverse offertes aangevraagd maar met 'Thoentje valt te praten ook dat is super!!!Voor mij zal er geen verhuizing meer komen hoop ik maar anders weet ik ze te vinden.

Mannen BEDANKT!!
Erwin van der ziel etvdziel@ziggo.nl http://www.schildersbedrijfet.nl 02-02-2012
Ben perfect geholpen door de jongens van dit verhuis bedrijf duidelijke afspraak, gelijk komen om even me bankstel naar 6 hoog te brengen. Echt gewoon zoals een bedrijf moet zijn top.

Groetjes Erwin
Baljet. E baljeterik68@gmail.com 16-01-2012
Snelle afspraak. Correct te woord gestaan. Duidelijke uitleg. Klantvriendelijk en dienst-verlenend. Concurerende prijs. Tijdig aanwezig op de dag van verhuizing. Goede systematische aanpak. Er wordt respectvol omgegaan met de bewoners en zijn/haar inboedel. Onderling goede sfeer, goed op elkaar ingespeeld en harde werkers. Alles wordt snel en zorgvuldig ingepakt om beschadiging te voorkomen. Zij rusten pas als de klus naar behoren geklaard is. Aanbeveling is niet nodig. Dit bedrijf met deze mensen verkoopt zichzelf. Hulde.
Th. Enze th.enze@casema.nl 29-11-2011
Bij deze wil ik mijn dank uitbrengen voor de deskundige wijze waarop 't Hoentje & van der Zalm op 24 november 2011 de verhuizing naar mijn nieuwe woning heeft verzorgd.

De vriendelijke medewerkers arriveerden op de afgesproken tijd. Met de grootste zorg werd het meubilair etc. ingepakt, met als resultaat dat er niets is beschadigd.

Dit alles voor een zeer concurrerende prijs.

Ik kan deze verhuizer aan een ieder van harte aanbevelen.
M. van der Burg 20-11-2011
Langs deze weg wil ik de mederwerkers van 't Hoentje bedanken voor de manier waarop onze spullen voor een paar dagen waren opgeslagen. De manier waarop de verhuizers zich voorstelde en ook hoe met onze spullen is omgegaan hebben ik als zeer prettig ervaren. Zeer sociale mensen. Ook door degene die ik aan de telefoon heb gehad, om het een en ander te overleggen, ben ik heel prettig behandeld. Jullie zijn zeker een aanrader voor anderen en dat zal ik ook zeker doen. Vriendelijk groeten van M. van der Burg, Alphen aan den Rijn
Frans Kreft en Joke van de Klift f.kreft@planet.nl 13-10-2011
Het is 12 september half acht zo was afgesproken. In een rap tempo werd de eerste verdieping leeg gehaald daarna de begane grond. keurige verhuizers. Uiterst voorzichtig gingen ze met onze spullen om, er werd hard doorgewerkt maar niet overhaast, deze mannen wisten wat zij moesten doen. De reis ging naar Lelystad met een tussenstop in Almere waar ons wandmeubel was opgeslagen. Daarna richting Lelystad waar met de zelfde precisie alles werd uitgeladen. Meer dan LOF over het bedrijf 't Hoentje & van der Zalm.

Onze dank voor de goede samen werking.P.S. Wij hebben nog wat foto's toegevoegd.
Maria Koot maria.koot@planet.nl 01-08-2011
Ha superaardige en zeer professionele verhuizers,Het gras is al ruimschoots voor onze voeten weggemaaid: in alle eerdere beoordelingen staan complimenten waar ook wij volledig achter staan! Super snel, uitstekend georganiseerd en we voelden ons als klant koning. De kers op de taart was misschien de gezelligheid en de humor die rijkelijk aanwezig was, we hebben erg gelachen! Nogmaals: reuze bedankt en bij een volgende verhuizing gaan we natuurlijk weer met 't Hoentje in zee!!Hartelijke groet, namens de familie, Maria Koot
<< Vorige pagina
21-30 van de 45
Volgende pagina >>

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan