Ervaringen van anderen

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Teken het gastenboek

Monique Snijders snijdertje@casema.nl 25-07-2010
Ik ben vorige week met 't hoentje & van der zalm verhuisd. Alles is prima verlopen, van het maken van de offerte tot en met de verhuizing zelf. Er is keurig gewerkt. Ik heb nogal wat oude meubels, hier zijn de jongens heel zorgvuldig mee om gegaan. Ook het demonteren en weer monteren van bed en kledingkast is prima gedaan. Er is net zolang gesleuteld aan de kast totdat deze weer soepel open en dicht ging. Ook tussen door als ik een vraag had, werd ik heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon. Het bedrijf is zeker een aanrader.
Mike Arends mike.arends@gmail.com 25-07-2010
Het bedrijf heeft mijn moeder keurig verhuisd. Voor het weekend alles verpakt en ingepakt in de verhuisdozen, de maandag erna alles keurig met een liftje op de 4e etage in huis gezet. Keurig en efficient werk, beleefde werknemers, helemaal top! Ik heb er geen omkijken naar gehad en mijn moeder is blij in haar nieuwe appartement. Nu helpen uitpakken en ophangen....
Dennis Roos roosspanbroek@versatel.nl 25-07-2010
Ook wij zijn keurig verhuisd met 't Hoentje & van der Zalm. 3 jonge knapen die lekker doorgaan en alle grote stukken heel netjes inpakken. Af en toe had ik het idee dat de Amerikaanse vlag werd opgevouwen, zo keurig werden onze meubels en lijsten ingepakt! Vooral ook prettig om na tal van keren zelf met een busje en vrienden alles te verhuizen nu jezelf te laten verhuizen, geen spijt van! Bijvoorbeeld alle bedden uit elkaar laten halen en ter plekke weer in elkaar laten zetten scheelt een hoop tijd die je voor het uitpakken van andere dingen kan gebruiken. Ik wil 't Hoentje & van der Zalm van harte aanbevelen!
Eugnio Eijck eugenio@eijck.org http://www.eijck.org 25-07-2010
Met de hulp van de mensen van t Hoentje en van Zalm verhuisden wij snel en zonder gedoe. De jongens van t Hoentje en van Zalm waren echte professionals, ze wisten van aanpakken, werkten netjes, waren heel heel voorkomend, ze hielden er een goede stemming in. Ze maakten voor ons de dag van de verhuizing tot een heel plezierige dag.
R.Raaphorst romora.593@casema.nl 25-07-2010
Met firma t'Hoentje & van der Zalm was de afspraak gemaakt dat deze mij zou verhuizen. Echter door omstandigheden kwam dat niet goed uit. Met de directie van t'Hoentje om tafel gaan zitten om dit te bespreken. Gelukkig was daar begrip voor de situatie en zijn we tot een goede oplossing gekomen. De firma heeft zelfs extra hulp geboden door verhuisboxen te regelen en ter beschikking te stellen. Dat is nog eens een ouderwetse goede instelling!! De klant is hier dus nog koning en met een stuk overleg is alles goed gekomen. Zou ik nog een keer verhuizen dan zeker weer naar t'Hoentje. Een echte aanrader.
<< Vorige pagina
41-45 van de 45
 

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan