Ervaringen van anderen

Deel uw ervaring en plaats een beoordeling!

Geachte heer / mevrouw,
Bent u verhuisd door ’t Hoentje & van der Zalm, plaats dan nu uw review / beoordeling. Zo kunt u uw ervaring delen met anderen.

Teken het gastenboek

C.Tetteroo car-rocatet@kpnmail.nl 21-06-2011
Geweldige mensen ,vriendelijk en super snel.Van Hoek van holland naar Assendelft in vier en een half uur, kant en klaar Alles keurig netjes in en uit elkaar en op zijn plek. Mocht het ooit weer nodig zijn wij gaan met T HOENTJE EN VAN DER ZALM.Dank je jullie wel mannen.



vr.gr.Rob en Caroline Tetteroo.

Fam de Graaf r.evers@ziggo.nl 30-03-2011
Geweldig. 's-Morgens vroeg was er een hele ploeg. Het leek wel een film. Er kwam geen eind aan de mannen die naar boven kwamen. Binnen de kortst mogelijke tijd waren alle dozen uit huis. De glaszetter was te laat anders was het nog sneller gegaan. Met een paar uurtjes was alles over. Het enige wat kapot was gegaan was n glazen bordje die wij zelf niet goed hadden ingepakt. Jongens, jullie waren SUPER. Bedankt!!
sinikka sinikkabrusman@gmail.com 29-01-2011
Vandaag ben ik blij gemaakt door de team van 't Hoentje! Woensdag gebeld, donderdag geregeld, ZATERDAG verhuisd met twee afleveradressen van de te verhuizen meubelen. Piano's en Miele wasmachines zijn de team geen probleem, ook zonder een lift komt een Mieletje de trap omhoog.



De team was netjes, zorgvuldig en vrolijk bezig. De snelheid van het werken met het niet altijd de beschikking te hebben van de buitenlift was opvallend. Het feit dat het zaterdag was zal mede door invloed hebben gehad (smile) Hoe dan ook, de voordeel was voor de klant.



Als er nog verhuisd word, bellen wij 't Hoentje.
J.H.P. Vrolijk, Den Haag 14-01-2011
Wij zijn in het afgelopen half jaar twee maal verhuisd door 't Hoentje en zijn bijzonder tevreden.

De heren die ons verhuisd hebben zijn erg aardig, snel, en heel zorgvuldig. Al onze spullen - ook de opgeslagen spullen - zijn goed overgekomen en in ons pas geverfde huis met allerlei lastige hoeken en draaien is helemaal niets beschadigd. Knappe prestatie.

Kortom, we kunnen 't Hoentje aan iedereen van harte aanbevelen.
van Vliet. rietvanvliet@at-first-site.nl 06-01-2011
Ben het met de vorige sprekers eens, alles keurig verhuisd vlug en netjes, ondanks sneeuw en kou, en met een bakje koffie nog gezellig ook. Groeten familie van Vliet-Schiedam.
familie Leidekker hans.leidekker1951@gmail.com 24-11-2010
Op 23 november zijn wij verhuisd door 't Hoentje & v.d. Zalm.



Alles is goed gegaan, nette jongens, goede sfeer onder elkaar en netjes gewerkt! Goede reclame en zeker een aanrader voor een ieder die gaat verhuizen!



Groeten, fam. Leidekker
Gert-Jan Brueren gj.brueren@kpnplanet.nl 13-10-2010
Op 29 september zijn wij verhuisd van Rotterdam naar Leiden. De mensen van 't Hoentje hebben prima werk afgeleverd. Snel en vakkundig, inclusief het waterbed.



Prijs en kwaliteit zeer goed. Een aanrader voor de volgende keer (alhoewel dat wel even mag wachten).
A.I. Bierman aibmail@euronet.nl 29-08-2010
Dat verhuisactiviteiten heel prettig kunnen verlopen bewijst 't Hoentje & Van der Zalm mij al jaren. Aardige, professionele verhuizers en wanneer je iets bijzonders wilt zoals een verhuizing over een heel kleine afstand en dan ook nog op zaterdag komt ook dat helemaal in orde en ook nog voor een zeer acceptabele prijs. Een echte aanrader!
R. Duijts r.duijts@caiway.nl 30-07-2010
Hallo,



Wij zijn dit jaar 2x door Hoentje v/d Zalm verhuisd, beide keren zijn we keurig verhuisd en behandeld, alles verliep soepel en zij waren ook het enige bedrijf waar wij niet achteraan hoefde te zitten, zij belde juist ons op om eea te controlen. Super!! Dank je wel heren, voor jullie goede zorgen.



Gr.Rahiza
Ria Boon van Daalen riaboon@kabelfoon.nl 25-07-2010
Donderdag 15 juli ben ik door `t Hoentje & van der Zalm verhuisd.

Alles is perfect gegaan, zowel het gesprek vooraf, als de verhuizing en de gepleegde telefoontjes. Ik werd heel vriendelijk en vakkundig geholpen, hiervoor mijn hartelijke dank. Ik kan iedereen aanbevelen met dit bedrijf te gaan verhuizen.

<< Vorige pagina
31-40 van de 45
Volgende pagina >>

 

 

Vraag een vrijblijvende offerte aan